Midsommar!

Midsommar!!!

Svensk midsommar, varje år så hoppas alla på fint väder så man kan vara ute och bada, festa och allt vad man gör med sina nära och kära. Vädret kan ju diskuteras i år, men annars var allt kanon skoj..

Allt började med att jag besiktigade min bil, gick igenom klockrent(säger vi).. Den gick igen iaf, så jag drog vidare ner till Sara nere i gävle. När jag kom dit var Sara på stan för att träffa en kompis, så vart en kycklingfile på stan, gott som fan. sen drog vi hem, umgicks lite med Rose och Urban. Så underbara personer ! =) sedan vart det sängdags och filmtittande. 

Fredag - Midsommarafton
Vaknar, går upp och äter lite frukost. sen drar vi och handlar lite mat till kvällen då vi ska grilla. Sen gjorde vi oss iordning, alltså det gick inte så jättefort med tanke på att det är Sara vi snackar om "kan jag ha på mig detta" kan jag se ut såhär osv, ni vet hur fruntimmer kan vara!! :P haha... Efter det vart det MAT, och då menar jag MAT, i massor.. Förrätt, köttbullar, prinskorv, ägg, potatis, fisk, bröd. Varmrätt, grillad fläskfile tror jag det var med bakpotatis och Roses PEPPARSÅS!! Himmelsk jävla gott!! SEN säger dem att de har tårta också, men det fick verkligen inte plats, så istället för tårta drog vi till simon och niklas. Där det skulle vara lite party vart det tänkt, kommer dit kollar lite på fotbollen dricker lite bira och chillar.. Sen var det mat där också, flintastek vart det nu och en liten bit fick man i sig iaf. Sen var vi fullgång, ölspel och folk började ramla in. Vart en lång kväll, tror jag och sara var hemma vid 5 tiden.... Men en sjukt skoj kväll fast det fanns fjortisar där!! herre säger jag bara.. Nej, niklas, simon, sara , Dino o vad alla hette, tack för en kanon kväll hade asskoj!! Jag låter mitt smeknamn tala för sig, Kungen kallades man ! :P hahahah.. 

Lördagen, var lite sleten när man vaknade men upp lite frukost och tårta vart det då! :p haha.. sen drog vi vidare till niklas o simon igen, tanken var att vi skulle spela minigolf och käka.. men med tanke på att det regnade sket vi i minigolfen, fick bli bara mat ist. Kom till stan och efter många om och men så åt vi tillslut på en kina restaurang. Sara som var lite kinkig på maten åt knappt, men jag och simon tyckte då att det var svingott! ;) mat är aldrig fel liksom.. haha.. Sedan blev det lite öl och fotboll på o´learys . Sedan var Sara knäckt sedan dan innan så vi drog hem, kolla två filmer.. eller sara såg nog hälften på varje, medans jag såg båda två.. 

Söndag var mest chill dag. frukost, film, middag och sedan rörde jag mig hemåt igen. Kom hem till en glad mamma som hade städat mitt rum! WOHO!! kommer inte ihåg senast ngn städade mitt rum senast.. Så ikväll har jag umgåtts med mor och pratat en hel del med Älsk. Saknar henne massor, men nästan bara en vecka kvar tills hon kommer! ska bli 14 underbara dagar ! :D:D:D =) Älskar dig gumman!! <3<3<3<3 

Så många frågor, men inga svar!

Nu är min tanke att jag ska försöka att uppdatera denna sida lite oftare än jag gjort innan, och nu på dagarna o nätterna gör jag ju inte så mycket så de borde jag kunna hinna med = )

I början av April så tatuerade jag mig för dem som inte vet, en på benet och en på ryggen. Den på ryggen var till minne av min pappa. Jag skrev på latin "Den gudarna älskar dör ung" under de skrev jag hans namn, CONNY samt hans födelse och dödsdatum som var 1969 den 6e juni - 1991 den sista augusti. Alltså, jag lärde aldrig känna honom det är inte mycket jag vet om honom. Jag vet att han hette Conny Sagvold och var min pappa. Sen att han inte var den skötsammaste, men ändå sjukt snäll och tog hand om både min mamma sin lillasyster Zandra osv. Men som sagt han hade sina dumheter har jag fått veta i efterhand. Sen var det inte mycket mer jag visste om min far, självklart vet jag mer de fattar ni la men.. Jag vet inte jättemycket, just för att jag aldrig fick lära känna honom. 1 år och 2 månader var jag.

Men tänk, tänk om han hade levt. Hur hade mitt, mammas och hans liv varit då? Förmodligen hade ju varken syskon, bowlingen eller min underbara flickvän funnits i mitt liv. Hur hade vår kontakt varit, hade vi hållit kontakt, hade han och mamma bott ihop, eller hade jag valt en av dem, bott hos båda. Hade vi inte hörts av alls, hade jag varit en skötsam pijke eller ett drägg som hänger på navet. hade vi bott i s-vall, kiruna eller stockholm. Hade mamma varit frisk? hade dem två haft bra jobb, hade vi varit rika eller fattiga. som sagt, hade jag spelat bowling. Alltså jag skulle kunna skriva tusentals frågor om hur mitt liv hade varit med pappa i livet, så många frågor men inga svar. Men sen vet jag inte heller, ska jag vara glad att han försvann. För jag har det förbannad bra nu, VÄRLDENS bästa mamma, två underbara syskon, en bedorande flickvän, spelar bowling som jag förmodligen kommer göra tills jag dör, jag har skött min skola, fixar jobb och körkort. Ett enligt mig normalt och jätte bra liv. men hur hade det varit, HUR om du levt? MEn sen är jag förbannat jävla förbannad på dig PAPPA, du lämnade mamma som var 20 år ensam med mig. Du lämnade hela din familj till varandra och sist lämnade du mig!!!!!!

Jag får nog aldrig veta varför du dog, jag vet att du körde av vägen och dog omedelbart. men varför, svängde du för ett djur, somnade du eller vafan hände???? Varför lämnar du mig med så jävla många frågor?? Jag kan inte begära att du ska leva, men du kunde la lämnat några svar!....R.I.P CONNY SAGVOLD


Du kommer alltid finnas på min rygg, och du kommer alltid att följa mig i hjärtat för vilket som så äÄR du min pappa och det glömmer jag aldrig!!! <3


Steget från barn till vuxenlivet!

En dag på balen, en dag med studentfirande och 12 hela år i skolan, allt är nu slut! Balen var rolig och en kväll man inte ville missa, alla uppklädda och så att jag självklart gick med Emma var underbart. Studenten, den var bara sjukt jävla rolig. Champagnefrukost, flaket, allt var grymt! Måste säga att jag kommer sakna klassen en hel del,  NÄR SPB!!! Sedan att skolan är slut, är för mig en jävla befrielse. så sjukt less på allt på slutet, bara glad att slippa de och att jag nu istället kan jobba och få lite pengar för all möda. Däremot så ångrar jag definitvt inte att jag flyttade till Nässjö och bodde där dessa 3 år. Klassen, alla bowlare och Emma, ni gjorde alla så de vart en tid jag aldrig glömmer. Alla klassfester och sjuka klasskompisar, alla roliga bowlingträningarna, de förbannade cirkelträningarna med Lilja, all tid på boendet med bowlarna och en tjötande Ingegärd efter oss och alla mysiga stunder med älsk! Men som sagt, nu är allt slut och ett nytt kapitel av livet ska påbörjas. Lite jobbigt är de att man inte vet ett skit om hur det kommer bli, vad man kommer att jobba med, boende och allting?. När man gick i skolan visste man alltid att man bodde hemma o allt var chill.  Men nu, nu är man VUXEN. Ialla fall på pappret....

Nu ligger man i sängen, tröttare än tröttaste sengångare. Två dar av firande av studenter och utflyttningsfest hos kusinen, sjukt kul att träffa massa folk. Folk jag känner, folk som tydligen känner mig också :P Jävligt skoj att va med kusin igen, det var ett bra tag sedan. Så nu är man lite sleten, så idag har det varit chill i sängen hela dagen. Vad som händer framöver i veckan vet jag ej, fixa ett gymkort och komma i form igen det är de ända jag vet. Man är ju ledig hela veckan, skönt som fan! sen till midsommar är det som vanligt, jag har inte en blekaste aning om vad jag i hela friden ska hitta på. men det brukar lösa sig, lite tråkigt att älsklingen inte är här då bara. Högtider ska la firas med nära o kära säger dem ju så !

Sen så undrar jag en hel del på dagarna också. Det är väldigt många som jag känner som tagit studenten senaste veckorna. vad i hela friden ska alla göra, vet alla vad dem vill? ska folk plugga, resa, jobba eller vad ska alla göra? för jag menar, jag har då ingen aning. eller jag vet att jag vill bowla och bo med Emma.. men sen då, jobb och boende allt sånt då? Hur vet man vad man vill egentligen. Nu är JAG vuxen, visst ta vara på mig själv de kan jag. men ändå, ett jävla stort steg att ta. skola och bo hos mamma, till att jobba och bo ensam. Sen så är det absolut sämsta året på länge att sluta skolan, med all lågkonjuktur och skit. Inte de lättaste att skaffa jobb i dagen samhälle direkt, så då måste man plugga. och det är ju de som jag verklinge ÄLSKAR! (eller inte.....Men som man säger, den som lever får se!

Älskar dig EmmaSandblom, du är underbar!

RSS 2.0