Skolan, bowling och lögner allt är kasst!!

På ren svenska har denna dag sugit sjukt jävla hårt!

Upp tidigt på morgonen, dock vaknade jag bredvid min älskling vilket är det ända positiva idag. Sedan vidare till skolan för att visa vart projektarbete. Från halv 10 till 18 satt jag, Kim och Jennifer i princip på en stol för att visa/förklara vår affärsidé för alla elever och lärare som kom förbi. Åt massa jävla godis och såg typ 1000 nya elever som jag då aldrig har sett någonsin. haha, rätt kul ändå.

Efter all jävla meningslösa tid i skolan drog jag vidare ner till bowlinghallen för att spela KM. var otaggade så in i helvete, men ner på banorna och lira på CHEETHA. KUL, här tränar man för att få en lugn och kontrollerad ansatsa men så svänger det röv och allt blir BAJS. spelade bra vissa slag, men hade jävla problem att få med mig käglorna idag. Tur Clan är en jävla goo klubb, så det var lite skoj att lira vilket fall fast det gick som det gick.. Fick precis veta att Jeppzon vann över olsson i finalen, grattis till skruvnisssen !  =)  för övrigt börjar det bli jävligt drygt med bowling, att aldrig få lyckas ordentligt eller att få spela bra en längre tid, det vore ju jävligt dumt. fittpiss, som pecke hade sagt! HAH!

För övrigt, min mor uppfostrade mig sådan att det värsta hon visste var när man ljög. Hon sa alltid det, hellre att du säger sanningen direkt och jag blir sur, än att jag får veta sanningen efteråt och blir vansinnig. Rätt bra tips från min mor, tack vare henne har jag väldigt ofta varit ärlig, mänsklig som jag är så säger jag kanske inte alltid sanningen jämt heller, men när det väl behövs och är allvar så står jag för mina misstag eller vad som nu hänt istället för att ljuga. Det är en anledning till att många litar på mig, för att jag är en ärlig person. Man kommer inte långt på att ljuga, varken om att det var jag som inte stängde toalocket till att jag måste erkänna att det var jag som köpte all öl till de minderåriga. men sanningen kommer man längst, därför så många personer litar på mig. Därför är jag precis som min mor jag också, det värsta jag vet är när någon ljuger! Speciellt om någon person i fråga ljuger mig rakt upp i ansiktet, det får mig att explodera. Mina proppar går, vulkanen väller över och jag blir antingen jävligt förbannad eller sjukt jävla besviken. Ljuger man om en liten sak, vad säger att man inte ljuger om större saker då?...... 

<3 älskar dig mamma, du betyder sjukt mycket <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0